Op woensdag 4 oktober vond in de Prodentfabriek in Amersfoort een nieuwe editie van [Bouwgroothandel Bijeen] plaats. Een speciale locatie met een bijzondere geschiedenis waar werd gekeken naar de toekomst van de branche. 

De ruim 200 gasten hoorden over duurzaamheid, innoveren en werden uitgedaagd om om te denken. Pieter van Leusden voorzitter van Hibin: “We hebben in de hele branche te maken met personeelstekorten. Door de waan van de dag stampen we bouwplaatsen vol, maar vergeten we naar de toekomst te kijken. Nu is het moment om het te doen!” Marc Nelissen van MIXpro vulde aan: “De structuur van de handel verandert en grenzen van sectoren worden overschreden. Bedrijven stomen zich klaar voor de veranderende markt.” De door de sprekers gedeelde kennis droeg daar zeker aan bij. De aanwezigen kunnen terugkijken op wederom een geslaagde editie van [Bouwgroothandel Bijeen].

Op [Bouwgroothandel Bijeen] 2017 maakten 200 branchegenoten kennis met Schipper BoschHibins Next StepToekomstprofielen voor de bouwgroothandelFabrikanten van de toekomstRoozen van Hoppes transitieInnovation Booster en Omdenken.