Ondernemers Bas en Annemiek Raemaekers van Formido Roggel hebben de knoop doorgehakt en stappen vanaf 1 februari 2019 over naar KlusWijs.

De bouwmarkt van de familie Raemaekers in Roggel kent een lange historie. Zo was deze bouwmarkt, toen de vader van Bas nog aan het roer stond, aangesloten bij Doeland. In 2011 verdween Doeland van het doe-het-zelf podium en ontstond KlusWijs. In datzelfde jaar werd de bouwmarkt in Roggel omgebouwd van Doeland naar Formido. Nu 9 jaar later komt er een einde aan de Formido formule en is dat het moment waarop Bas en Annemiek de keuze maken voor KlusWijs.

“Met ons uitgebreide bouwmarktassortiment vervullen we een belangrijke rol in onze regio. Bovendien hebben we een aantal lokale assortimenten toegevoegd, waaronder huishoudelijke artikelen en hengelsport. Voor ons is het heel belangrijk dat KlusWijs juist dit soort lokale initiatieven aanmoedigt en waar mogelijk ondersteunt. Ook het KlusWijs-credo 'mensen maken het verschil' spreekt ons bijzonder aan, omdat de serviceverlening en de klantvriendelijkheid bij ons zeer hoog in het vaandel staan”, aldus het enthousiaste ondernemerspaar Bas en Annemiek Raemaekers.

KlusWijs verwelkomde laatst ook al de ex-Formido's in Steenbergen en Surhuisterveen en de Multimate in Nieuwkoop.