Emiel Hopmans, de Managing Director van Van Neerbos Bouwmarkten verlaat per 1 oktober de organisatie

Na een mooie carrière van zestien jaar vertrekt Hopmans bij Van Neerbos Bouwmarkten. Deze dochter van het Ierse CRH is de grootste franchisenemer van Intergamma. “De afgelopen zestien jaar zijn voor mij zeer waardevol geweest. Met name aan de groei van onze mooie onderneming heb ik heel veel plezier beleefd. De detailhandel zal altijd een speciale plek in mijn hart hebben. Ik blijf er dan ook graag mee bezig en kijk uit naar de volgende stap die ik nu mag nemen.”

Volgens Van Neerbos Bouwmarkten heeft Hopmans een zeer waardevolle bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de organisatie. "Sinds zijn aanstelling heeft hij gezorgd voor expansieve groei van de organisatie en zich altijd gericht op een productieve samenwerking binnen de franchiseorganisatie. Daarnaast heeft Emiel de laatste jaren de organisatie voorbereid op een naadloze transitie richting het veranderende retaillandschap."

Taco van Vroonhoven, operationeel directeur van CRH Distributie, zal ad interim de taken waarnemen tot er een opvolger is geworven.