Concepts & Companies introduceerde een private label met de naam Colors. Het bestaat uit een collectie raamdecoratie, stoffen, harde en zachte vloeren, behang, verf en shutters en zorgt voor een onderscheidend vermogen. Colors zal namelijk alleen bij de winkelformules van C&C te koop zijn. Het private label is daarmee een middel tegen concurrentie en prijsvergelijking op het internet.

Colors is het private label voor de franchiseformules Colors@Home, Profiel Verf & Behang, Voor Verf & Wonen en Voor Verf. Dit werd gelanceerd tijdens de succesvolle ledendag van Concepts & Companies in DeFabrique in Utrecht.

Op deze inspirerende dag kwamen ruim 350 ondernemers en leveranciers samen om de verschillende plannen van Concepts & Companies voor de nabije toekomst te horen. Naast het private label werden ook de plannen omtrent de nieuwe webshops gepresenteerd. In 2016 zullen Colors@Home en Profiel Verf & Behang een webshop hebben die de klant de mogelijkheid geeft om online te oriënteren en te kopen. Er zal een compleet assortiment aangeboden worden waar de consument producten kan configureren en visualiseren. Zo krijgt de consument een beeld van hoe het betreffende product er thuis uit zal zien.

Na de presentatie werd de leveranciersmarkt geopend waar de leveranciers hun collecties lieten zien. Hier was ook direct het private label te bewonderen. Uit de stemming tijdens de presentatie bleek dat maar liefst 72,2% van de ondernemers het private label belangrijk vindt voor hun succes en rendement.