Homemadeby_ - het nieuwe concept van DMG en Werk aan de Winkel - krijgt steeds meer gezicht. Afgelopen week was de berichtgeving nog summier, intussen is de website live en staat Facebook vol van de foto's van Homemadeby_Ree.

Na de winkel van Visser in De Bilt ging Homemadeby_Ree van Jasper de Zwart ging op 1 oktober open. Op de Facebook-pagina van Homemadeby_Ree plaatste hij een paar duidelijke foto's van het nieuwe concept. Ook de website van Homemadeby_ zelf schept nu meer duidelijkheid. Daar blijkt dat er inmiddels drie winkels open zijn. Die van van Vissser in De Bilt, die van Ree in Heemstede en een Designstudio in Loods5 in Zaandam.

Meer dan verf en behang
De website van Homemadeby_ zegt het volgende: "Bij ons gaat het om meer dan een blik verf of rol behang. Wij laten de potentie van een ruimte of gevel zien, komen met betaalbare oplossingen en voeren de klus tot in perfectie uit. Op die manier wordt het huis mooier dan je ooit voor mogelijk hield."

Complete woningaankleding
En: "Een huis dat zo in een woonmagazine kan. Dat is wat veel mensen willen, maar gewoon niet voor elkaar krijgen. Dat komt omdat schilderen een vak is. Evenals slim inrichten. En materialen voor wanden, vloeren en ramen kiezen, op elkaar afstemmen en vakkundig aanbrengen. Om nog maar niet te spreken over kleuren, een wetenschap op zich. Met andere woorden: de kracht van Home Made By _ zit hem in de lokale schilder, stoffeerder en stylist. Samen maken wij van uw huis iets heel moois."

Deco Home en Verf en Wand als basis
Over de koppeling met Deco Home en Verf en Wand het volgende: "De basis voor Home Made By_ is gelegd in 1976, toen lokale vakspecialisten de formules Deco Home en later ook Verf & Wand startten. Dat waren stuk voor stuk ambachtelijke bedrijven die vakmanschap en exclusief maatwerk toegankelijk maakten voor zo veel mogelijk mensen. Er is er vast een bij u in de buurt."