Woensdag 24 mei, opende Praxis Rotterdam Feijenoord aan de Stadionweg 31F in Rotterdam. De winkel is in dezelfde straat verhuisd naar een grotere locatie en is vernieuwd, overzichtelijker ingericht met een oppervlakte van maar liefst 4.000 m2.

Frank Pruijn, directeur Verkoop Praxis, is erg blij met het resultaat: "De voorraad is verdubbeld, er is nu nog meer keuze aan producten. Alhoewel de winkel nieuw is, worden klanten in de winkel gewoon geholpen door het winkelteam onder leiding van winkelmanager Fred Laureij. Ik wens Fred en zijn team veel succes."

Praxis is niet nieuw in de wijk Feijenoord. De eerste Praxis Rotterdam Feijenoord zat sinds 1979 aan de Stadionweg 29. Dit pand werd toen overgenomen van de Bouwvakker en het was destijds de vierde vestiging van Praxis in Nederland. In 1991 werd de winkel uitgebreid naar de 2.800 m2 tot de vertrouwde winkel die de klanten van de afgelopen jaren kennen. In 2007 zou de vestiging nog een keer worden uitgebreid, maar in de periode 2008-2011 werd de gebiedsontwikkeling stilgelegd door de plannen om in 2018 het EK naar Nederland te krijgen. Hierdoor zou er een nieuwe Kuip moeten komen op de plek van Praxis. Praxis Rotterdam Feijenoord besloot daarom om op een nieuwe locatie even verderop een grotere winkel te openen.