Hubo opende 9 november een winkel volledig ingericht volgens de nieuwe formule. Met de opening van Hubo Woudenberg slaat de DGN-formule een nieuwe weg in waarbij ‘zorgeloos wonen’ centraal staat. DGN-directeur Gertjo Janssen: "Hubo gaat met deze benadering uit van eigen authentieke kracht: persoonlijke service middels vakmanschap, alles leverbaar vanuit een groot assortiment en lokaal ondernemerschap. Kortom: Hubo helpt."

"Bij DGN - de moederorganisatie van Hubo, onderdeel van Euretco - zijn we aan het versnellen", legt Janssen uit. "Met verandering in keuzes, houding en cultuur. Vanuit een optimale samenwerking met de ondernemers, met behoud van zelfstandig ondernemerschap. De focus volledig gericht op de relatie met de consument. Want hoe sterker deze relatie, hoe minder inwisselbaar. Een flinke groep retailers in de doe-het-zelf-branche zal de strijd dan ook verliezen door gebrek aan onderscheidend vermogen. Met de visie ‘zorgeloos wonen’ maakt Hubo zich niet inwisselbaar en karakteristiek en uniek in zijn soort."

In MIX 2017-8 publiceren we een uitgebreid artikel over Hubo's testwinkel in Woudenberg. Op Linkedin kun je al een video-impressie van de nieuwe Hubo zien.