Esselink Groep opende vandaag een splinternieuwe Gamma van 5.800 m2 in Goes.

Eigenaar Teus Jan van Dieren was blij dat de vestiging eindelijk open kon.De bouw verliep uiteindelijk voorspoedig, maar voordat er na aankoop van het grondstuk de eerste paal de grond in kon, gingen er 7 jaar voorbij.

Gamma Focus in alle formaten

Na Bergen op Zoom, De Meeren en Leiden is dit de vierde Gamma in het Focus-concept. Als binnenkort Gamma Texel in deze uitmonstering opengaat, zijn alle formaten van Gama afgedekt in het Focus-concept en kan de uitrol beginnen.

Tuinplanner

Nieuw in deze Focus-Gamma was de Tuinplanner: een inspirerende tuinafdeling waar consumemten tuinadvies krijgen, diverse tuinartikelen te bestellen zijn en snel thuisbezorgd worden door leveranciers als Decorson en Outdoor Life Products. Ook opvallend was de brede presentatie van professioneel Hitachi-gereedschap en de 3D-printservice voor vervangende onderdelen.

Nieuwe Karwei-Q

Tegelijkertijd met de opening van de nieuwe Gamma in Goes opende franchisenemer Van Vugt in Hoogvliet zijn Karwei in het nieuwe Q-concept. Na Uden, Goirle en Amsterdam is dat de vierde Karwei in dat nieuwe concept.