Do-It-For-Me is dé trend. Dat weten alle DHZ-retailers inmiddels. Alleen wie heeft 'de handjes' om al die mooie woonspullen te monteren? Kwantum neemt het heft in eigen handen en pakt de lead.

Nederlanders besteden werkzaamheden aan hun woning steeds vaker uit; er is behoefte aan ontzorging. Dat deze behoefte er is, merkt Kwantum -marktleider in raambekleding- aan de stijgende vraag naar inmeet- en montagediensten van op maat gemaakte raamdecoratie. De woondiscounter kiest daarom voor een flinke uitbreiding van de montageploeg. Met de nieuwe groep eigen monteurs heeft de organisatie de mogelijkheid om een totaaloplossing te bieden en mee te gaan in de gemakstrend van deze tijd. 
 
Eigen monteurs
Om te voldoen aan de snel groeiende vraag naar hulp bij het inmeten en monteren van raamdecoratie, heeft Kwantum haar dienstverlening flink uitgebreid. Met een professionele groep eigen monteurs biedt Kwantum een totaaloplossing voor ieder raam. Eigentijdse producten voor gegarandeerd de laagste prijs, aangevuld met gemakkelijke diensten voor de klant, die wel wat hulp kan gebruiken of zijn schaarse vrije tijd liever aan andere zaken besteedt. “Een bijzonder mooie stap om als dé woondiscounter, nu ook een eigen montagedienst aan te kunnen bieden en nog beter in te kunnen spelen op de wensen van al onze klanten”,  aldus Bob de Nijs, COO bij Kwantum.

25 en groeiend
Kwantum heeft een groep van 25  eigen montagevakmensen getraind en voorzien van de  nieuwste montagebussen, die door het hele land worden ingezet. Komende maanden wordt deze groep verder uitgebreid. Om alle klanten goed en snel te helpen, zoekt Kwantum naar handige vrouwen en mannen die de montageploeg versterken en heel Nederland met liefde ontzorgen. Zij mogen rekenen op een uitgebreide theoretische, praktische en technische training en daarnaast een klanttevredenheidstraining waarna ze, volledig uitgerust met de meest moderne gereedschappen, als vakmensen op pad kunnen.

Over Kwantum
Kwantum is onderdeel van de Homefashion Group en marktleider in raam- en vloerbekleding. Op het gebied van verf, behang, woontextiel, meubelen, verlichting en decoratie is Kwantum een belangrijke speler met collecties bovenop de trend én altijd voor de laagste prijs. Met ruim 110 winkels is de woonretailer goed vertegenwoordigd in Nederland en België. Zo maakt Kwantum eigentijds wonen bereikbaar voor iedereen.