Om Nederlanders de weg te wijzen in de interieurtrends, helpt Hornbach hen met vier woontrends.

De designers, inrichtingsdeskundigen en kleurspecialisten van Hornbach geven een nieuwe invulling aan 4 grote trends: industrieel, landelijk, Scandinavisch en modern. Bekijk de woonwerelden van Hornbach op https://www.hornbach.nl/projecten/wooninspiratie/

  • Industrieel – Make Space
  • Landelijk – Coming Home
  • Scandinavisch – Family Time
  • Modern – Everything Goes

In een keer klaar

Hornbach: "Het is best een kunst om een interieur volledig in stijl in te richten, vooral als je verschillende adressen af moet voor (opberg-)meubels, verf, behang en alle andere benodigdheden. Met deze woonwerelden is dat probleem opgelost. Alle materialen en gereedschappen om ze in je eigen huis toe te passen, zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij Hornbach."

Woonstijlen in een bouwmarkt zagen we trouwens al eerder bij Karwei. Die Intergamma-formule heeft in het Q-winkelformat wisselende woonstijlen geïntegreerd in het hele omnichannel-concpet van winkel, webshop, website, social media, folder en alle andere communicatie. Ze geven de woonstijlen meermaals per jaar een actuele update en tonen de woonstijlen overal in de winkel. Op kopstellingen op alle afdelingen, in visuals, in alle communicatie en dwars door alle assortimenten heen. Karwei brengt de conversie van deze inspiratie naar een werkelijke aankoop nu op het volgende level met een persoonlijke afspraak met een styliste.