Nicovij organiseerde onlangs zijn jaarlijkse Algemene Leden Vergadering en daar vlogen de leden elkaar in de haren. Figuurlijk althans.

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering was weer een groot succes, aldus Nicovij zelf.

Een van de hoogtepunten, naast de gepresenteerde positieve resultaten, was een boeiend en inspirerend debat onder leiding van Frits Bloemberg van Het Debatbureau. Nadat een deel van het eigen centraal magazijn in Deventer omgetoverd was tot een ware replica van het Britse Lagerhuis, vlogen de voor- en tegenstanders elkaar figuurlijk in de haren over belangrijke kwesties als de uitdagingen en mogelijkheden voor de toekomst van hun coöperatie. Ontzettend leuk om te zien hoe gepassioneerd, open en enthousiast de leden reageerden als het gaat om zowel hun individuele, maar vooral óók om hun gezamenlijke toekomst. Dat leverde heel veel waardevolle input op. Waarover nog druk werd nagepraat tijdens de gezellige BBQ.

Willie Dekens, algemeen directeur van Nicovij: “We houden deze positieve energie vast en blijven ons inzetten voor de groei en bloei van onze coöperatie. Door samen te bouwen aan elkaars individuele succes. We bedanken onze leden voor hun komst en hun betrokkenheid. De solide basis en de inspiratie zijn er!”