Hornbach, Hubo, Praxis, Gamma en Karwei zijn dit jaar genomineerd voor prestigieuze retailprijzen: ABN Amro Retailer of The Year.

De genomineerden voor de categorieprijzen van de ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ en de ‘ABN AMRO Webshop Awards the Netherlands’ editie 2023-2024 zijn bekend.

In de afgelopen periode hebben zo’n 162.000 consumenten meer dan 500 retailers beoordeeld. De consument geeft bij de beoordeling van haar favoriete retailer onder andere een oordeel over de prijs, het assortiment, de service en het koopgemak. Voor zowel winkelketens als webshops hecht de consument nog steeds het grootste belang aan het aspect prijs, bij de webshops ligt dit belang nog altijd iets hoger dan bij de winkelketens. Bij winkelketens wordt prijs gevolgd door assortiment en deskundigheid als belangrijkste aspecten. Voor webshops zijn assortiment en bezorging belangrijke aspecten naast de prijs.
Wie gaat er met een award naar huis?

De uitreiking van de categorieprijzen vindt dit jaar plaats op donderdag 21 september op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam. Ben jij er ook bij? Iedere genomineerde retailer ontvangt twee gratis tickets – bestel ze hier!

Uit DHZ-retail zijn de genomineerden als volgt:

Bouwmarkten

Tuin

 

Webshops in de categorie Bouwmarkten