Hornbach-Breda-027-klein.jpg

Nog meer Drive Ins voor Hornbach

Deze zomer opent Hornbach Nederland twee nieuwe Drive Ins. De vestiging in Zaandam wordt uitgebreid met een Drive In die 4.500 m2 telt. In Groningen kunnen klanten straks terecht bij een Drive In van 3.750 m2. Het openen van deze nieuwe Drive Ins bij bestaande vestigingen is onderdeel van de groeiplannen van Hornbach om de positie als marktleider in Nederland verder te verstevigen. 

Bij elke Hornbach-vestiging met een Drive In maken klanten graag en veelvuldig gebruik van deze service, aldus Hornbach zelf. De projectbouwmarkt wil dat klanten overal kunnen profiteren van de voordelen van een Drive In. Daarom worden vestigingen die het nu nog zonder deze service moeten doen, waar mogelijk uitgebreid met een Drive In. “En zo groeien we gestaag door in Nederland”, vertelt algemeen directeur Evert de Goede. “Bovendien, als we bij een bestaande vestiging een Drive In openen, komt er in de bouwmarkt ruimte vrij voor meer assortiment en nieuwe concepten. Ook dat is groei. Daarnaast blijven we actief zoeken naar locaties om nieuwe bouwmarkten te openen, zoals we dat doen voor nieuwe vestigingen van Hornbach Vloeren. Het maakt allemaal deel uit van onze groeistrategie.”

Realisatie Drive Ins

De komst van de nieuwe Drive In in Zaandam is een mooie ontwikkeling voor deze eerste Nederlandse Hornbach-vestiging. Het bestaande afhaalcentrum van 2.000 m2 wordt uitgebreid naar 4.500 m2 en volledig ingericht als Drive In. Het afhaalcentrum verhuist daarmee naar een andere plek. De 3.750 m2  tellende Drive In van Groningen wordt volledig nieuw gebouwd op een deel van het bestaande parkeerterrein, dat ook direct wordt uitgebreid.

Vrije ruimtes optimaal benut

Met het verplaatsen van groot bouwmateriaal naar de nieuwe Drive Ins ontstaat er ruimte in de bestaande projectbouwmarkten. Deze ruimtes worden optimaal benut om uit te breiden met concepten die deze vestigingen nog niet hebben, zoals een nieuwe afdeling Elektra, Gereedschap of IJzerwaren. Ook ontstaat er plek voor extra mogelijkheden, waaronder een technischer assortiment in sanitair en een uitbreiding van het assortiment in pvc/luchtbehandeling. Daarnaast worden de vrijgekomen ruimtes ingezet om de ProfiService uit te breiden met een zelfscanzone.

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee