"Wil je je huis isoleren? Laat dan eerst een warmtescan uitvoeren door Hubo." Met dit aanbod zet Hubo – bekend van meten-maken en monteren – nu ook stappen binnen de woningverduurzaming.

Hiervoor gaat Hubo de samenwerking aan met Woon Duurzaam. Een adviseur van Woon Duurzaam komt bij Hubo-klanten langs met een thermografische camera en brengt het warmteverlies in beeld. Zo weet de klant waar de warmte weglekt en waar isolatie dus nodig is.

Gratis bij aankoop isolatie

Besteedt een klant vervolgens binnen twee maanden na de warmtescan voor meer dan € 1.000 aan isolerende maatregelen bij Hubo? Dan krijg je de warmtescan gratis. Naast eenvoudige producten zoals buisisolatie en kit, kan Hubo ook complexe verduurzamingsproducten zoals zonnepanelen, airco’s, spouwisolatie etc. leveren. Dit al dan niet in samenspraak met Woon Duurzaam.

Over Woon Duurzaam

De warmtescan wordt uitgevoerd door Woon Duurzaam. Woon Duurzaam is een landelijke woningverduurzamer. Zij hebben als doel om heel Nederland te helpen bij de energietransitie van hun woning. Het platform van Woon Duurzaam biedt voor elke woning een betaalbare oplossing.

Terwijl Hubo met het nieuws van de Warmtescan naar buiten kwam, publiceerde Praxis resultaten van een onderzoek naar zoekgedrag op isolatie-termen