Saint-Gobain Weber Beamix is wederom een partnership aangegaan met Eigen Huis & Tuin. Dit betekent dat dit seizoen weer verschillende producten van Weber Beamix in de uitzendingen op RTL4 te zien zijn.

Beamix' Peter Sonntag: "Wij zijn ervan overtuigd dat we de consument op deze manier kunnen laten zien dat het makkelijk werken is met de producten van Weber en Beamix." Zo wordt op zaterdag 12, 19 en 26 december aandacht besteed aan de weber tegelproducten met o.a. de weber finish wd. Dit voegmiddel is waterdicht, waardoor er minder kans is op vuil en schimmel. Het product is daardoor uitermate geschikt voor het voegen in vochtige ruimtes, zoals de badkamer en keuken. En het is uiteraard makkelijk te verwerken, aldus de fabrikant.

Sonntag: "Weber Beamix maakt klussen makkelijk. Met gemakkelijk bruikbare prodyucten, maar ook op andere manieren. Zo zijn de verpakkingen altijd voorzien van duidelijke instructies in het Nederlands en is de website compleet en up-to-date. De helpdesk is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar en er is een uitgebreid Weber Beamix YouTube kanaal waarop elke maand nieuwe video’s worden geplaatst. Benieuwd? Klik dan hier voor het instructiefilmpje over de weber finish wd of bekijk één van de vele andere instructiefilmpjes."