Formido Geels kiest voor KlusWijs en is daarmee de vierde Formido in één maand.

De Formido Bouwmarkt van Gerrit Geels en Ada Elings aan de Kerkhoflaan 17-19 in Bennekom wordt vanaf 28 februari aanstaande voortgezet als een KlusWijs bouwmarkt. Nog niet eerder in de relatief korte historie van KlusWijs mocht de formule 4 nieuwe ondernemers in één maand verwelkomen. Eerder deze maand traden al de Formido ondernemers uit Surhuisterveen, Steenbergen en Roggel toe.

DNA past

Omdat de Formido-formule op landelijk niveau verdwijnt, startten Geels en Elings de zoektocht naar een nieuwe doe-het-zelfformule. Vol vertrouwen is de keuze uiteindelijk gevallen op KlusWijs. Gerrit Geels licht zijn keuze toe: “Uiteraard hebben we meerdere formule-opties bekeken, maar de keuze voor KlusWijs hebben we aardig snel gemaakt. Het DNA en de bouwmarkten van KlusWijs passen precies bij wat wij zelf ook voor ogen hebben. Het credo van KlusWijs is namelijk ‘Mensen maken het verschil’ en daar past onze A-service en klantgerichte houding perfect bij. Ook de drie V’s Vakkundig, Vertrouwd en Voordelig zijn aspecten waar wij ons hard voor maken, iedere dag weer.”

Achtergrond Geels Woonwarenhuis

Inmiddels 60 jaar geleden begonnen Riek en Henk Geels hun winkel in huishoudelijke artikelen, witgoed en ijzerwaren. Vandaag de dag staan broer en zus Gerrit Geels en Ada Elings aan het roer van een bloeiend woonwarenhuis, nog altijd op dezelfde plek in het centrum van Bennekom. In 60 jaar tijd heeft de winkel een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels herbergt Geels Woonwarenhuis vijf speciaalzaken onder één dak, waar KlusWijs er straks één van is. Op alle afdelingen zijn A-merken te vinden, die met een A-service worden verkocht aan de klanten. Deze persoonlijke en vakkundige aandacht is nog altijd de kracht van Geels Woonwarenhuis.

Nieuw en toch vertrouwd

De overgang van Formido naar KlusWijs gaat voor klanten vrijwel geruisloos. Bepaalde onderdelen van het huidige assortiment maken plaats voor nieuwe assortimenten van andere leveranciers. En met de komst van een derde mengmachine voor professionele verfsoorten, wordt KlusWijs Geels de verfspecialist in de regio. 

Als het overzetten van bepaalde assortimenten achter de rug is, krijgt na de zomervakantie de bouwmarkt een opfrisbeurt. “Een mooie, nieuwe en frisse start”, geeft Ada Elings aan. “De bouwmarkt krijgt een volledig nieuwe uitstraling, waarbij de hoge stellingen plaatsmaken voor lagere. Hierdoor ontstaat er veel meer rust en overzicht. Daar zijn we echt ontzettend blij mee. Bovendien is KlusWijs een jonge, sterk groeiende organisatie, met enerzijds een zeer scherp prijsbeleid en anderzijds veel aandacht voor kwaliteitsproducten en dienstverlening.”