Hornbach opent een tijdelijke outlet in Duiven in het nieuw aangekochte retailcomplex op het bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf. In de outlet worden de uitverkoopartikelen van alle vestigingen in Nederland verkocht voor 50% van de prijs of minder. Een duurzame oplossing voor artikelen die bijvoorbeeld uit het vaste assortiment gaan. Hornbach Outlet Duiven van zo’n 5.000 m2 is vier dagen geopend van donderdag 9 tot en met zondag 12 mei. 

Afgelopen najaar kocht Hornbach Nederland het retailcomplex dat naast de projectbouwmarkt in Duiven ligt. Hier wordt na een verbouwing de tweede Hornbach Vloeren-vestiging geopend. Momenteel staat de ruim 5.000 mvan het complex nog leeg. De perfecte plek om een tijdelijke outlet te openen. Algemeen Directeur Hornbach Nederland Evert de Goede legt uit waarom: “Weggooien is zonde en zeker niet duurzaam. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een manier om de producten die niet meer in onze projectbouwmarkten verkocht kunnen worden toch een bestemming te geven. Een outlet is natuurlijk ideaal daarvoor en in Duiven hebben we daar nu ook echt de ruimte voor.”

Onderzoeken

Hornbach heeft achttien projectbouwmarkten in Nederland en één Vloeren-vestiging. De artikelen die in de outlet worden verkocht zijn afkomstig uit al deze vestigingen samen. Denk  bijvoorbeeld aan artikelen die uit het vaste assortiment gaan. Het aanbod varieert van gereedschappen, bbq’s en deuren tot behang en accessoires voor sanitair, keuken en tuin. “Het gehele outlet-assortiment bieden we aan tegen maximaal 50% van de prijs. Dit is de eerste keer dat we dit doen en een mooie test. We zijn benieuwd naar de reacties van onze klanten”, laat De Goede weten.

Aanbod

De tijdelijke Hornbach Outlet is gevestigd aan de Nieuwgraaf 42 in Duiven en is van donderdag 9 tot en met zondag 12 mei van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Op hornbach.nl/outlet is het assortiment te zien dat verkijgbaar is in de fysieke outlet.