Sebastiaan de Jong, Chief Commercial Officer, vertrekt per 1 december 2020 bij Intergamma. In goed overleg met Bestuur en Raad van Commissarissen heeft hij besloten om zijn loopbaan buiten het bedrijf voort te zetten. Het Bestuur en de Raad van Commissarissen betreuren zijn vertrek.

Sebastiaan de Jong is sinds 2018 Chief Commercial Officer bij Intergamma. Sinds zijn aantreden heeft De Jong een belangrijke bijdrage geleverd aan de commerciële strategie, duurzaamheidspropositie en de herpositionering van de winkelformules van Intergamma, aldus het bedrijf zelf in een persbericht.

Harm-Jan Stoter, CEO van Intergamma over het vertrek van De Jong: “Ik vind het jammer dat Sebastiaan vertrekt. Ik heb hem leren kennen als een energieke, prettige en professionele collega met een écht retailhart die onder uitdagende omstandigheden heeft geholpen de commerciële positie van Intergamma en haar winkelformules verder te versterken. Uiteraard wens ik Sebastiaan veel succes in zijn verdere carrière.”

Sebastiaan de Jong: “Ik heb veel commitment in het bedrijf ervaren om samen onder uitdagende omstandigheden de transformatie naar een omni channel propositie vorm te geven. Het bedrijf staat er zeer gezond voor en er ligt een goede basis om de ambitie van Intergamma verder in te vullen. Ik heb ervoor gekozen om mij na deze periode te richten op een nieuwe uitdaging en ik kijk terug op een mooie tijd bij een bedrijf dat met zeer betrokken medewerkers en franchisenemers midden in de maatschappij staat.” 

De Jong was één van de mensen die het bestuur van Intergamma versterkten toen Intergamma de winkels en de aandelen van haar grootats efranchisenemer en aandeelhouder CRH (Van Neerbos Bouwmarkten) overnam. Toen veranderde Intergamma zo van structuur dat versterking van het MT naast CEO Harm Jan Stoter noodzakelijk werd geacht.