tesa_Moon_Black_16x9_mood.jpg

Tesa breidt arrangement gelijmde badkameraccessoires verder uit

Gebruiksgemak is één van de grootste trends bij doe-het-zelvers. Tesa speelt hier slim op in met een nieuwe serie stijlvolle zelfklevende badkameraccessoires. De bevestiging van deze moderne range is eenvoudig omdat tesa een betrouwbare all-in-one lijmtechnologie biedt. Boren is dus niet meer nodig. Dankzij deze handige en stijlvolle kwaliteitsproducten maak je een badkamer in een handomdraai mooier en helemaal van nu.

Moderne doehetzelvers zijn op zoek naar klusoplossingen die hen tijd en moeite besparen. Dat geldt zowel bij het uitkiezen van oplossingen als bij het monteren van nieuwe producten. Tesa biedt hiervoor inmiddels meer dan 7.000 zelfklevende producten en systeemoplossingen voor industrie, professionele vakmensen en consumenten. Per jaar introduceert de specialist maar liefst 100 innovaties. Nu komen zij met een compleet nieuwe serie van badkameraccessoires, waarbij zij hun 125 jaar ervaring bij lijmproducten gebruiken.

Geen gebroken badkamertegels meer

De badkameraccessoires worden namelijk bevestigd met de stevige Power.Kit-technologie, een sterk zelfklevende montage-­oplossing. Het boren in tegels is hierdoor niet meer nodig, en dat bespaart de consument onnodige moeite, tijd en rommel. Onderzoek naar consumentengedrag bevestigt dit: “Veel doe-het-zelvers willen niet in hun tegels boren vanwege het risico op gebroken tegels. Ook heeft 80% van de consumenten een sterke weerstand tegen het gebruik van een boormachine. Vooral in de badkamer boren zij liever geen gaten in de muren, omdat ze bang zijn voor gebarsten tegels en beschadigde leidingen of kabels. En tegenwoordig heeft meer dan 50% van de consumenten geen boormachine in huis.”

Monteren met de lijmadapter

De krachtige, zelfklevende lijmtechnologie van tesa garandeert een betrouwbare hechting en langdurige draagkracht. Deze innovatieve tesa Power.Kit-technologie werd in Duitsland ontwikkeld, geproduceerd en heeft zichzelf inmiddels al enige tijd bewezen. De kleefstof bestaat uit waterbestendige lijm en daarmee is ideaal om een stevig douchemandje in een natte omgeving als een badkamer te monteren of een langdurig vastzittende toiletrolhouder in een toiletruimte op te hangen.

De montage is makkelijk en gebruikersvriendelijk dankzij de handige tesa-adapter, die meteen de juiste dosering lijm als all-in-one oplossing bevat. Na het aanbrengen van de lijm via de transparante lijmadapter moet deze 12 uur drogen. De badkameraccessoires zijn daarna eenvoudig plaatsbaar en eventueel herpositioneerbaar, zonder dat hierbij sporen of lijmresten achterblijven. De lijmresten zijn namelijk eenvoudig te verwijderen met een plamuurmes, waarbij eventueel klein lijmresidu op de muren eenvoudig weg te wassen is met water en een spons.

De tesa Power.Kit-oplossing garandeert een betrouwbare hechting en een gemakkelijke manier van monteren en verwijderen. 

Dankzij deze eenvoudige manier van monteren bespaart een doe-het-zelver klustijd, frustratie en de rommel die het boren in tegels met zich mee brengt. Bovendien worden met deze manier van monteren ongelukjes zoals gebarsten tegels, gescheurde douchemembranen en lekkende leidingen voorkomen.

Ontdek de nieuwe series badkamer designs van tesa: Aluxx Black en Moon Colored

Tesa brengt dit nieuwe badkameraccessoires arrangement uit in het zogenoemd Moon Colored design, met daarnaast de serie Aluxx Black douchemandjes. Alle badkameraccessoires zijn voorzien van de easy-on lijm-gebaseerde wandbevestiging. Voor handdoeken zijn onder andere een dubbelarmige haak en een wandrek beschikbaar, met daarnaast een zeepdispenser en bekerhouder en voor het toilet een toiletrolhouder en een toiletborstel. Uit GfK-cijfers blijkt dat vooral toiletrolhouders en douchemandjes veel verkochte producten zijn.

De Moon Colored badkameraccessoires hebben een matte finish en zijn momenteel verkrijgbaar in de moderne, Scandinavische kleuren zwart, grijs en wit. In het najaar zullen de nieuwe kleuren brons en antraciet volgen onder de naam Moon Colored Edition 2.

Deze serie douchemandjes biedt zowel rechthoekige als drie­hoekige designs en is uitgevoerd in stijlvol, trendy mat zwart.

De nieuwe zelfklevende badkameraccessoires sluiten naadloos aan op bestaande concepten van tesa en zijn vanaf nu beschikbaar. De zelfklevende badkameraccessoires zijn beschikbaar bij de DHZ-ketens en via de bekende online kanalen. Hierbij geeft tesa de producten uitgebreide ondersteuning: zowel op de winkelvloer, online als in veel media. 

Tesa, Hilversum, 035.625.02.00, salessupport@tesa.com, www.tesa.com/nl

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee