Ze had al een Hubo XL en onlangs opende Céceline Jacobs in Made ook een Decorette-winkel.

Ondernemer Céceline Jacobs uit Made is volgens eigen zeggen ‘geboren in de bouwmarkt’. Op achttienjarige leeftijd stapte ze bij haar ouders in de zaak die toen nog Houtland heette. Op haar 25e nam ze de zaak over en vijf jaar geleden is deze overgegaan naar de Hubo-franchiseformule. "Ik liep al langer met de wens rond om naast mijn Hubo XL een Decorette-winkel te openen en was hierover al een tijd in gesprek met EK DIY, de retailorganisatie achter Hubo en Decorette." Het wachten was op een geschikte locatie in het centrum van Made. Uiteindelijk kwam er een pand leeg in de Markstraat, een toplocatie.

Monteurs voor Hubo én Decorette

“Het Decorette-concept is een mooie aanvulling op mijn Hubo-winkel,” vertelt Jacobs. ‘Nu kan men ook voor decoratie en woninginrichting bij ons terecht. Ik heb twee fulltime monteurs in dienst bij Hubo die ook voor klanten van Decorette aan de slag kunnen en we zijn nog op zoek naar een derde. Het zijn allround monteurs die met gemak ook vloeren leggen en gordijnen ophangen. Wij kunnen álles,” lacht Céceline.

Diverse merken bij Decorette

Het aanbod van Decorette bestaat uit raamdecoratie, zonwering, gordijnen, vloerbedekking, verf en behang, aangevuld met woonaccessoires. Het assortiment is volgens de nieuwste trends opgebouwd uit verschillende stijlen en prijsniveaus. Naast het Decorette-kwaliteitsmerk bestaat het assortiment uit zeven gerenommeerde A-merken zoals Luxaflex, Eijffinger en Arte. Met meer dan 50 woonwinkels en shop-in-shops is Decorrette te vinden door het hele land.