De vestiging van Toolstation in Veenendaal is de vijfde nieuwe in twee maanden tijd.

Met nieuwe vestigingen in Leiden, Gouda, Huizen, Vlissingen en Veenendaal breidde Toolstation de afgelopen twee maanden het netwerk in Nederland stevig uit.

Onlangs sprak moeder Travis Perkins al uit dat ze in ons land potentie voor meer dan 150 Toolstation-vestigingen zien. Dan hebben we nog wel even te gaan, maar het netwerk groeit in ieder geval hard.

De Toolstation in Veenendaal ligt op een opmerkelijke locatie: in het retailpark tussen twee bouwmarkten en andere non-food-retail. Weliswaar op een steenworp afstand van de voormalige Bouwcenter van Filippo (thans overgenomen door De Stiho Groep) die eerder experimenteerde met een ijzerwaren-shop-in-shop van Polvo's Lekkerkerker. Toolstation profileert zich primair richting de prfessionele gebruiker van ijzerwaren en gereedschappen, maar is niet vies van particluiere klandizie. Zo opende Toolstation al eerder een vestiging in hartje Amsterdam.

Meer weten over Toolstation? Check dan onze [Business Update Bouwgroothandel]. Die legt alle dwarsverbanden in de bouwmaterialenhandel, houthandel en ijzerwarenhandel bloot. Samen met trends, de sleutelfunctionarissen, de kerngegevens, de marktcijfers en achtergrondverhalen.