Als een klant eenmaal in je winkel is, weet je goed te scoren. Maar hoe krijg je klanten binnen? Met een eigen website en een flyer van je leverancier kom je er in ieder geval niet.

Zoekende consument

De consument begint zijn zoektocht online op Google. Daar scoren is als zelfstandige winkelier bijna niet te doen. Voor Verf & Wonen regelt dit professioneel en gratis voor je. Wij zorgen dat de formulesite hoog op de zoekpagina’s verschijnt en de zoekende consument direct naar jouw winkel leidt. Ook op social media trekken we de aandacht: met succesvolle Facebook-acties en bannering-campagnes. Dat levert allemaal traffic naar jouw winkel.

Toch een eigen winkelwebsite? Voor een paar tientjes per maand ontzorgen we je bij Voor Verf en Wonen professioneel en zonder gedoe.

 

Resultaat telt

Onze leveranciers vertellen dat winkels die bij ons zijn aangesloten beter presteren dan gemiddeld. En dat betekent dat zij in hun marktgebied sterker en belangrijker worden, iedere dag weer. Meer omzet, meer marge en lagere kosten is wat wij onze leden bieden. Zij ontwikkelen een voorsprong op basis van een gedeelde visie en in vrijheid. Gebaseerd op een duidelijke rolverdeling. Want jij bent de ondernemer en wij helpen jou.

Claim je plek op de kaart van Nederland en sluit je aan bij Voor Verf en Wonen. Bijna 80 ondernemers gingen je voor en samen maken wij het verschil. Voorbeeld? Zoek maar eens op Youtube naar ‘C & C ledendag 2017’ en bekijk hoe wij een ledendag organiseren. Dat doet niemand ons na.

 

Wedden?

Maak gebruik van de kracht van de grootste en vraag een vrijblijvend gesprek aan. Wij laten je in een uur zien hoe ook jij vanaf dag één meer gaat verdienen door je aan te sluiten bij Voor Verf en Wonen. Dat uur is goed besteed. Wedden? Als je niet tevreden bent met het resultaat, verliezen wij de weddenschap en win jij € 50. Bel 0341.45.48.00. Ilona en Mariska verwachten je telefoontje. Of stuur een mail naar 
paul@cenc.nu. Tot snel!