Hubo Haarlem wordt KlusWijs Compact. Vanaf 1 november is de winkel aangesloten bij KlusWijs. Momenteel wordt hard gewerkt aan een nieuwe winkelindeling en de komende periode staat in het teken van de ombouw van de bouwmarkt.

Ab vertelt: “Uiteraard hebben we meerdere formule opties bekeken, maar onze keuze ging heel snel naar KlusWijs. Het DNA en de bouwmarkten van KlusWijs passen precies bij wat wij zelf ook voor ogen hebben. Mensen maken het verschil, is het credo van de formule KlusWijs en daar sluiten wij ons graag bij aan. Ook de drie V’s Vakkundig, Vertrouwd en Voordelig zijn aspecten waar wij ons hard voor maken, iedere dag weer.”

De geschiedenis van de Haarlemse bouwmarkt is indrukwekkend. Het was 1975 toen de ouders van Michel een kleine ijzerwaren winkel van 100m2 begonnen aan dezelfde Zijlweg waar de winkel nu ook is gevestigd, echter op een andere locatie verderop in de straat. In 2001 werd de aansluiting gezocht bij de Fixet formule en tegelijkertijd vond de verhuizing naar de huidige locatie plaats. De jaren daarna nemen Michel en Ab de winkel over en na het eindigen van de Fixet-formule wordt overgestapt naar de formule Hubo. Vanaf november zal de speciaalzaak aan de Zijlweg onder de KlusWijs Compact vlag opereren. 

“Een mooie vernieuwde en frisse start”, vult Michel aan. “De bouwmarkt wordt volledig onder handen genomen, waarbij de hoge stellingen plaats gaan maken voor lagere versies. Hierdoor ontstaat er veel meer rust en overzicht in de bouwmarkt, daar zijn we super blij mee.”

KlusWijs is blij met de keuze van Ab en Michel en gaan er samen met hun team een mooie winkel van maken. "Het plezier en enthousiasme van de Haarlemmers is aanstekelijk en de energie van de KlusWijs formule is een soort van brandstof voor ondernemers en hun team. Dit kan zomaar eens een hele mooie KlusWijs Compact worden."