Ondernemers van Colors@Home en Voor Verf en Wonen kunnen per direct bonussen van meer dan €1 mln verdelen. Franchisegever Concepts & Companies geeft ondernemers daarmee een steuntje in de rug en zet tegelijk alle zeilen bij om zoveel mogelijk omzet naar de winkels te trekken.

Wonen360 meldt deze mooie actie voor de ondernemers van de formules Colors@Home en Voor Verf en Wonen.

De nieuwssite voor de woonbranche citeert Concepts & Companies-directeur en eigenaar Rob van Prooijen: "C&C zet alle zeilen bij om haar leden door deze voor velen lastige periode te loodsen. Van Prooijen: "Ons kantoor is ook in deze tijd constant bemand met specialisten die onze winkels helpen hun marketingprogramma exact toe te snijden op de situatie die is ontstaan door de crisis. Het beste wat wij nu kunnen doen is zorgen voor omzet. Daarmee komen de winkels én onze leveranciers het verst. De marketing kalender wordt aan de eisen van deze tijd aangepast en er wordt nauw samengewerkt met onze leveranciers. Samen komen wij hier doorheen."

Van Prooijen verwacht met exacte marketing, de bonus en eventuele steun van de overheid met meer winkels de crisis uit te komen dan hij er in is gegaan. "Zo is het in 2009 – 2010 ook gegaan. Winkels hebben nu behoefte aan een financieel sterke organisatie die kosteloos effectieve maatwerk marketing kan leveren en die bereid is te delen. Juist dat valt op in deze tijd. C&C wenst iedereen sterkte en veel  succes", besluit hij.