Henrico van der Hoek is de nieuwe eigenaar van Hubo IJsselstein.

Van der Hoek is een opmerkelijke naam in de secor. Hij is actief met zijn eigen technische groothandel Van der Hoek in Hazerswoude. Bij MIXpro staat Henrico van der Hoek op de radar vanwege zijn ondernemersvisie, zijn lidmaatschap in het bestuur van Transferro en de vooruitstrevende manier waarop hij bijvoorbeeld online activiteiten in de B2B combineert met die van zijn fysieke groothandel.

En nu heeft Van der Hoek dus de hand gelegd op een bouwmarkt van Hubo. Die bouwmarkt in IJsselstein ging deze week open na een volledige verbouwing. Het vertrouwde team bleef aan en samen startten ze met de ombouw van de winkel (3.500 m2) naar de nieuwe Hubo huisstijl.

Henrico van der Hoek over de ombouw "Het was een hele klus, maar het is het absoluut waard geweest. We krijgen veel complimenten van klanten en zelf zijn we er ook erg blij mee. De maatwerkproducten hebben we nu uitgebreider kunnen neerzetten en door een betere indeling van de winkel hebben we ons uitgebreide doe-het-zelf assortiment nu nóg verder kunnen uitbreiden."

Foto door Arap-John Tigchelaar