Met een huis-aan-huisfolder op gebied van Keuken en Sanitair gaat een aantal Bouwcenters réchtstreeks naar de consument.

Marketingmanager Michael van Slingerland zegt trots: "Daar waar de keuken- en sanitairretail/detail het folderlandschap verlaat, gaat Bouwcenter Nederland tegen die stroom in met de tabloid Bouwcenter Woonnieuws en met succes. Juist daarmee gooien we hoge ogen in attentiewaarde en benutten we de kracht van het medium door de brievenbus. De krant brengt een ruime inspiratie in keukens, badkamers, tegels, bijpassende deuren, daglicht en zelfs gekleurde voegen. Nu al een geslaagde editie 2020."

Slingerland noemt een oplage van >500.000 die de deelnemende Bouwcenters samen omngeadresseerd gaan verspreiden richting de consumenten in hun verzorgingsgebieden. In Retail geldt tegelijkertijd dat het belang van de folder structureel afneemt.

De productgroep Sanitair in combinatie met de consument liggen blijkbaar onder de loep bij Bouwcenter/Veris. Tegelijkertijd zagen we namelijk ook hun webshop Bouwbink.nl op de proppen komen met tips voor de restyling van de badkamer.