Karwei is al een tijdje op de woontour. Uitingen op de VT Wonen- en Design-beurs en een shop-in-shop in de Rotterdamse Hudson's Bay zijn de nieuwste manieren om de woonconsument te trekken naar de 'bouwmarkt'.

Naast een uitgebreide presenatie op de VT Wonen- en Design-beurs zet Karwei een nieuwe stap in de richting van de woonconsument met een shop-in-shop in de Rotterdamse Hudson's Bay.

Op die manier brengt Karwei de diversiteit van haar eigen decoratieve assortiment naar het centrum van de stad en vult bovendien de one-stop-shop-ervaring van Hudson's Bay aan. "Met het shop-in-shop concept van Karwei kunnen wij ons assortiment in een nieuwe en inspirerende omgeving presenteren, de combinatie van de Hudson’s Bay wooncollectie en de lampen, vloeren, behang, raamdecoratie en gordijnen uit de collectie van Karwei biedt interieurliefhebbers the best of both worlds in hartje Rotterdam." aldus Laurens Miedema, manager Marketing en Communicatie Karwei.

Het is voor het eerst dat Karwei een shop-in-shop opent. Eerder had Karwei al een pop-up store in de Amsterdamse Kalverstraat en een tijdelijke vestiging in het Utrechtse Hoog-Catharijne.