Hornbach #15 gaat in het najaar open. In Duiven. Directeur Evert de Goede voorspelde al eerder dat Duiven de mooiste Hornbach van allemaal gaat worden.

De vijftiende Nederlandse Hornbach-vestiging wordt gebouwd in Duiven, nabij Arnhem. Daarmee vestigt de bouwmarktketen zich voor het eerst op Gelderse bodem. Na de opening van Hornbach Zwolle in maart 2018 zet de groei van de Duitse bouwmarktgigant  door. Hornbach treft ook voorbereidingen voor vestigingen in Enschede, Apeldoorn en Nijmegen. In Duiven zal Hornbach haar deuren openen in het najaar van 2019.

Eerste in Gelderland
“Wij zijn trots te kunnen melden dat Hornbach vanaf het najaar 2019 ook in Gelderland gevestigd is”, zegt Evert de Goede, algemeen directeur Hornbach Bouwmarkt Nederland. “Omrijden voor een bezoek aan de Beste Bouwmarkt van Nederland is met de komst van deze vestiging voor nog meer mensen verleden tijd. Groei van het aantal vestigingen is voor ons heel belangrijk. Een fysieke vestiging maakt namelijk nog altijd het verschil. Juist dáár ervaart men waarin wij onderscheidend zijn: ons enorme projectassortiment van meer dan 120.000 artikelen, maar ook klantvriendelijkheid en deskundigheid. Wij staan te popelen om deze regio onze toegevoegde waarde te tonen.”

Centerpoort-Nieuwgraaf
De nieuwe Hornbach-vestiging zal verrijzen op bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf. De eerste sloopwerkzaamheden zijn inmiddels begonnen. Vanaf juli worden de voorbereidingen voor de bouw getroffen. Hornbach Duiven wordt een complete projectbouwmarkt met tuincentrum en dierenafdeling.