A.-bouwbeurs-3.jpg

Assa Abloy: 'Veel waardering voor innovaties'

Tijdens de Internationale BouwBeurs stond Assa Abloy Nederland voor het eerst met al haar merken op één stand: Lips voor de utiliteitsbouw, Nemef voor de woningbouw en Yale voor dhz. “Het is zeer positief verlopen”, vindt Frank Mackenzie. “De bezoekers van onze stand herkenden het merkbeleid.”

Van 4 tot en met 9 februari, tijdens de BouwBeurs in Utrecht, presenteerde Assa Abloy de merken Lips, Nemef en Yale voor het eerst gezamenlijk op één stand. “Onze bezoekers waren positief over deze presentatie”, laat commercieel directeur Frank Mackenzie weten.

Dit onderschrijft Jack Raadsma, directeur van Raadsma IJzerhandel Dokkum. “De openheid van de stand sluit goed aan bij dit bedrijf”, vertelt hij. “Assa Abloy opent deuren voor je.” Co Bouter van Timmermans IJzerhandel Alkmaar deelt deze mening. “Een overzichtelijke stand met een duidelijke indeling.”

Ook Mastermate-directeur Dibe van Arnhem is enthousiast. “Assa Abloy Nederland is er goed in geslaagd een frisse en moderne uitstraling te creëren. Dit komt onder meer door het behoud van het

goede van de sterke productmerken.”

 

Portfolio

Volgens Mackenzie herkenden meerdere relaties het merkbeleid. “Daarnaast hadden ze veel waardering voor de gepresenteerde innovaties, zoals de nieuwe deurdrangerlijn, Certa-motorsloten, het remote EL4000-slot en de Radaris Evolution voor de extramurale zorg”, vertelt hij.

Dit beaamt Frank Peters, mede-eigenaar van het bouwkundig beveiligingsbedrijf TC & MB. “Voor ons is het een groot pluspunt dat de Abloy Certa motorsloten naast de enkelpuntuitvoering nu ook leverbaar zijn in een meerpuntuitvoering als Certa. Als gevolg hiervan kunnen we nu één totaalconcept aanbieden, zowel mechanisch als elektronisch. Naast de hoge productkwaliteit is ook ons vaste aanspreekpunt een grote pre.”

 

Dichter bij klant

DGN Retails productgroepmanager Barry Schoneveld ziet een nieuwe marktbenadering. “Assa Abloy staat dichter bij de klant en trekt gezamenlijk met hem op om de eindklant de beste oplossing te bieden.”

Volgens Mackenzie heeft deze strategie er mede voor gezorgd dat de BouwBeurs zeer positief is verlopen. “We zijn blij dat we de beurs af kunnen sluiten met een scala van nieuwe kansen en mogelijkheden.”

 

Nieuwe producten

Tijdens de BouwBeurs heeft Assa Abloy verschillende nieuwe producten geïntroduceerd.

- Aperio: de intelligente manier om extra deuren toe te voegen aan een elektronisch toegangscontrolesysteem.

- Certa-motorsloten: de nieuwe generatie motorsloten kan de toegang en uitgang voor de gehele

gebouwomgeving elektronisch controleren.

- Zelfsluitende sloten: de Nemef-sloten 4119 en 4109 zijn nu ook zelfsluitend en met een afstandsbediening.

- Deurdrangers: de veelzijdige serie deurdrangers en -automaten is uitgebreid met de DC700GFT. Dit is een dranger met geïntegreerde elektronische sluitplaat voor gecontroleerde uitgang.

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee