Webshop Beaumotica.nl maakt een doorstart met hulp van de oprichters van Gereedschapcentrum (Fixami).

Beaumotica.nl, een webshop op het gebied van slimme verlichting, domotica en smart home-oplossingen, kondigt na een financieel onzekere periode aan dat het bedrijf wordt doorgestart door de oprichters van Gereedschapcentrum.nl; Bram Mutsaers en Luuk Schormans.

Ervaring en expertise online

Met hun ervaring en expertise in de e-commerce sector zijn Mutsaers en Schormans vastbesloten om Beaumotica nieuw leven in te blazen en sfeervolle beleving in privé en werk te bieden. "We zijn oprecht verheugd om Beaumotica over te nemen en de kans te krijgen dit prachtige bedrijf in zijn kracht te zetten", aldus de oprichters van Gereedschapcentrum.nl.

Herstellen van vertrouwen

Een van de belangrijkste prioriteiten van het nieuwe management van Beaumotica is het herstellen van het vertrouwen van haar klanten. Het bedrijf is vastbesloten om klanten die schade hebben geleden voorafgaand aan de doorstart, schadeloos te stellen. Beaumotica zal als een betrouwbare partner voor klanten en leveranciers optreden.

Over Bram Mutsaers en Luuk Schormans:

Mutsaers en Schormans zijn de oprichters van Gereedschapcentrum.nl (Fixami) dat sinds 2009 actief is en is uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf in de online gereedschapsbranche. Met ruim 240 medewerkers, e-commerce platforms in Nederland, België, Frankrijk en Spanje en een omzet van meer dan €100 miljoen is Gereedschapcentrum.nl (Fixami) een grote speler in deze branche en marktleider in Nederland en België.