winnaars.jpg

Kluswijs bekroont leveranciers

Tijdens de KlusWijs leveranciersdag van 31 maart jl. werden de beste contractleveranciers 2014 bekendgemaakt door directeur Hans Hortensius. Het zijn Interfer, Electro Cirkel en Smartwares.

De KlusWijs-ondernemers zèlf hebben, middels een enquête, de beste leveranciers benoemd.
De top-5 bestaat uit (alfabetische volgorde): Deltafix, Electro Cirkel, Houtwerf, Interfer en Smartwares.
Op de 3e plaats eindigde Smartwares (links op de foto). Vanwege onder andere de zeer kundige verkoop binnendienst, de betrouwbare uitleveringen en de snelle afwikkeling van retouren en creditnota’s.
De 2e plaats was voor Electro Cirkel (rechts op de foto). Zij werden geroemd vanwege het brede assortiment, de goede en snelle leveringen, de kundige en klantgerichte buitendienst, als ook het rendement per m2.
Als beste leverancier 2014 mocht algemeen directeur Léon Breuers van Interfer (centraal op de foto) de grootste beker in ontvangst nemen. Belangrijkste argumenten hiervoor waren de zeer hoge uitleveringsgraad, de snelle en correcte afhandeling van retouren en de mogelijkheid om meerdere keren per week in kleinere hoeveelheden te bestellen. Tevens sprak Hans Hortensius, namens de KlusWijs ondernemers, zijn waardering uit over de hoge kwaliteit van inrichters en het feit dat Interfer echt een leverancier is die aantoonbaar meedenkt en flexibel is.
Alle winnaars waren zeer verguld met de onderscheiding. Breuers van Interfer keek trots terug op de tijd waarin hij een private-label startte voor het toen nog kleine Kluswijs. "Intern maakten ze me zowat voor gek uit. Maar als je ziet wat Kluswijs heeft bereikt, ben ik er heel trots op dat wij daar een bijdrage aan hebben kunnen leveren."
Electro Cirkel-directeur Albert Meeuwissen vroeg de redactie van MIX daags nadien zelfs expliciet alle Kluswijs-ondernemers te bedanken voor deze erkenning. Bij deze!
 

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee