rijnhoek.jpg

Formido sterkste schakel

Formido deco bouwmarkt Bodegraven werd in het chique Huis ter Duin tijdens de Grande Finale uitgeroepen tot winnaar van de Sterkste Schakel verkiezing in de sector detailhandel/groothandel met meer dan 10 medewerkers.

De Sterkste Schakel is een regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met, Grant Thornton, ROC ID College, de Kamer van Koophandel Haaglanden, VNO/NCW Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal van lokale ondernemersverenigingen.

Bij de familie Zwanenburg zijn ze er behoorlijk trots op: in een korte tijd is hun Formidozaak drie maal genomineerd voor een grote prijs. In 2013 werd hun firma in Bodegraven uitgeroepen tot beste zaak van alle ruim 85 bouwmarkten, die onder de Formido-keten vallen. Een jaar eerder zat de familie in het Lido in Parijs, omdat zij volgens de koepels in de tuinbranche met heel Rijnhoek Plaza tot de meest innovatieve zaken in Nederland behoren en nu is het familiebedrijf de winnaar van de Sterkste Schakel, een prijs van de Rijnlandse Ondernemersverenigingen en waarbij vooral wordt gekeken naar de klantgerichtheid. “Leuk dat de inzet en passie die we met z’n allen hebben zo wordt gewaardeerd” aldus Patrick Zwanenburg.

De jury prees de compleetheid van de winkel; het keukenplein, de luxe sanitair afdeling van Bad in Beeld, de Prima huishoud & kado shop, de Toy’s2Play speelgoed afdeling en de decoratieve artikelen in het midden van de winkel. Al met al een meer dan complete winkel voor het hele gezin aldus de jury.
Naast de compleetheid werd de netheid van de winkel, vriendelijkheid van de medewerkers, de service gerichtheid en de lokale betrokkenheid geprezen.
“Formido helpt de klant actief, adviseert en kan de klant indien gewenst volledig
ontzorgen. Enkele voorbeelden van hiervan zijn inmeten, plaatsen, bezorgen of de totale klus uit handen nemen. Door de klantgerichte houding overtreffen ze de verwachtingen van veel klanten” Dat maakt hen tot een zéér sterke schakel aldus de jury.

Naast de vakjuryprijs kon er ook door het publiek worden gestemd op de 53 genomineerde bedrijven. Dit is massaal gedaan! Hierbij zijn er ook enorm veel stemmen gegaan naar Formido Bodegraven welke uiteindelijk de 3e prijs in de wacht sleepte.

Volgen via je persoonlijke nieuwsoverzicht

Selecteer de onderwerpen waarvan je via MijnMIX op de hoogte gehouden wilt worden.

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee