formido_skyguy_dancers_eslevents_esl_eindhoven.jpg

Formido's investeren tegen stroom in

Het mag dan misschien wel crisis zijn maar desondanks investeren veel Formido-ondernemers fors in hun winkel.

Oss
De Formido in Oss van Jos van der Leest en bedrijfsleider Theo van der Bieze werd in het najaar omgebouwd naar het concept decobouwmarkt. In okotber heropenende de verbouwde winkel.

Ulft en ’s Heerenberg
De vestigingen van Gerard,  Harry en Toon Schoenkamer kwamen over van Fixet. Ulft heropende op 5 november als Formido decobouwmarkt. ’s Heerenberg heropende op 17 december als Compact vestiging.

Budel
De Formido in Budel van ondernemer Harm Peters werd omgebouwd naar decobouwmarkt. Een groot stuk buitenterrein werd bij de winkel getrokken. Opvallend in de nieuwe winkel is de ruime entree en lange informatiebalie tussen in- en uitgang. De winkel heropende op 10 december.

Steenbergen
De winkel verhuisde weer terug naar het oorspronkelijke pand, na een half jaar noodlocatie vanwege het instorten van het dak na een stortbui. Ook dit is weer een full decobouwmarkt. De winkel werd ook meteen overgekomen door Eric en Petra Davies. Eric was voorheen al bedrijfsleider van deze vestiging. De heropening was 17 december.


Spijkenisse
In het nieuwe jaar is begonnen met de ombouw van de Formido in Spijkenisse van Elzo Tigelaar en Niels Engeldorp van Gastelaars naar het bewezen succesvolle Compact concept. Zij heropenen 19 maart, zonder ook maar één dag dicht te zijn geweest.

Limmen
Vanaf volgende week wordt begonnen met de ombouw van de voormalige Fixet in Limmen van Patrick Meeldijk naar Formido. Oplevering staat gepland eind april en de feestelijke opening zal samenvallen met het 35-jarig jubileum van de vestiging in mei.


Mill
Op korte termijn wordt ook de Formidovestiging in Mill weer heropend. Deze winkel maakt een doorgestart met een nieuwe eigenaar, Arno van der Heijden. Het wordt de derde winkel van deze eigenaar na St. Michielsgestel en Beek en Donk. Na wat aanpassingen in de lay-out en het opnieuw vullen van de winkel zal deze begin mei heropenen.

Beek en Donk
De Formidowinkel in Beek en Donk gaat verhuizen van de huidige compact locatie naar een groter pand een paar honderd meter verderop. Hier zal een full decobouwmarkt in komen. Na een flink aantal bouwkundige aanpassingen zal na de bouwvak de ombouw starten.

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee