brico.jpg

Haegeman weg bij Maxeda

Erik Haegeman heeft zijn ontslag ingediend als CEO van Maxeda DIY Belgium, zo meldt Publimat News. Reden van zijn vertrek is dat Haegeman, die 2,5 jaar geleden aan het hoofd kwam van Brico Belgium, zich moeilijk kon verzoenen met zijn nieuwe rol binnen de Benelux-organisatie DIY Maxeda Group.

De overstap in 2013 naar Maxeda's Brico was opmerkelijk, aangezien Erik Haegeman daarvoor ruim zes jaar lang algemeen directeur was bij het Franse Bricorama. Een van Intergamma's grotere franchisenemers.
Foodman aan het roer
Haegeman zal eind augustus nu zelf de fakkel doorgeven aan Dieter Struye. Die was bijna 4 jaar Retail Sales Director bij Unilever en 2 jaar Marketing Directeur voor Benelux en Frankrijk binnen Foodservice. In 2012 werd hij benoemd tot Commercial Director Benelux van Danone.

Directie Maxeda België
Publimat News meldt verder: "Op het nieuwe visitekaartje van Dieter Struye zal echter niet CEO staan maar wel Managing Director Maxeda DIY België. Die functietitel heeft alles te maken met de reorganisatie binnen de Maxeda DIY Group, zo staat te lezen in een interne nota waar Publimat News beslag kon op leggen.
Trading als focus
‘In de nieuwe organisatiestructuur krijgt de rol van Managing Director Maxeda DIY België een andere focus. De Managing Director zal zich meer toeleggen op trading en op het aansturen van de winkels. Hierbij zal het genereren van traffic en het bouwen van loyaliteit bij onze klanten aan belang winnen. Klanten zullen hoe langer hoe meer – ondersteund door online – continu verrast moeten worden in de winkels met een optimale dienstverlening en een aangename omgeving. Ook expansie van winkels is een belangrijk agendapunt voor de verdere groei van Brico en Brico Plan-It’.

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee