Per 1 januari 2015 treedt Gertjo Janssen (48) in dienst bij DGN Retail (230 vestigingen, t.w. Hubo, Multimate, Fixet en circa 70 inkoopleden), onderdeel van Euretco, in de functie van algemeen directeur. Janssen heeft een zeer ruime ervaring in de non-foodretail.

Janssen was vanaf oktober 2009 algemeen directeur van Nicovij – met winkelformules als Enorm/Profnorm en Lockmasters – en daarvoor werkte hij 12 jaar werkzaam in een zelfde functie voor Bike Totaal en Raleigh NL bij Bike Totaal B.V.  

Voor de functie van nieuwe directeur van DGN retail is gezocht naar een kandidaat die al veel ervaring heeft in het samenwerken met zelfstandig ondernemers in deze dhz-branche en het een uitdaging vindt om samen met hen de formules verder te ontwikkelen. “Gertjo Janssen voldoet hier ruimschoots aan, heeft een grote affiniteit met de branche én de ambitie om de formules Hubo en Multimate nog sterker in de markt te zetten,” zegt Steve Evers, directeur Formules bij Euretco. “Sinds eind oktober is Euretco eigenaar geworden van DGN retail, dat de laatste periode geleid is door Henk Castelijns. Met Gertjo Janssen halen we een teamspeler in huis, met veel ervaring in de retail en in de samenwerking met zelfstandig ondernemers. Hij en zijn team zullen de formule-ontwikkeling vol ambitie verder gestalte gaan geven.”