Decorette-2.jpg

Nieuw concept Decorette

Decorette Woonatelier Mijdrecht is feestelijk heropend: de eerste in de nieuwe Decorette-stijl, met veel beleving, inspiratie, lef én een plek waar consumenten terechtkunnen voor een goed en professioneel advies. 

Decorette maakt een nieuwe, frisse start, passend bij de evolutie van vooral productgerichte winkel naar een inspirerende ontmoetingsplek vol beleving. Samen met de Decorette-ondernemers, adviseurs en consumenten heeft het nieuwe winkel de afgelopen maanden vorm gekregen. In mei van dit jaar werd in Mijdrecht een consumentenpanel gehouden en die output was de basis voor het nieuwe concept dat zich kenmerkt zich door een stalenbibliotheek en een bijzonder, kloppend hart van de winkel: de experience-ruimte. Daar komen beleving en inspiratie samen in vier actuele trends: Kleurrijk, Design, Stijlvol en Puur. Consumenten kunnen kiezen voor de bij hen passende sfeer en krijgen dan advies van de professionele medewerkers met bijpassende stalen en accessoires.

Voor productpresentaties worden de winkelwanden gebruikt waar een ruim aanbod te zien is van behang, zonwering, gordijnen, harde en zachte vloeren, woonaccessoires en kleinmeubelen. Angela van Dongen, Manager Decorette: “Een aantal deelnemers aan het consumentenpanel is naar de heropening gekomen en was erg enthousiast over het resultaat. Ze gaven aan dat er goed geluisterd is naar hen en dat de veranderingen helemaal aansluiten bij hun wensen. Wat ook opvalt, is dat de toevoeging van accessoires en kleinmeubelen meteen voor meer traffic en ook additionele verkoop zorgt. Na de testfase van deze winkel in Mijdrecht gaan we de komende jaren gefaseerd de andere Decorette-winkels naar het nieuwe concept ombouwen.”

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee