Formido Vroomshoop is maandagavond 2 november uitgeroepen tot Beste Ondernemer in de categorie Bouwmarkten. Trotse vader en zoon Gerrit en Jerry Marsman ontvingen samen met hun team de prijs uit handen van RINnovatief.

Formido Vroomshoop is uit vele bouwmarkten als winnaar gekozen vanwege het enthousiasme, vakmanschap, lokaal ondernemerschap en sociaal betrokkenheid. De jury roemde de wijze waarop de medewerkers betrokken zijn om de klant ten alle tijden centraal te stellen. Naast technische opleidingen worden medewerkers continu uitgedaagd om de klanten centraal te stellen. Dit resulteert in een professionele en sfeervolle winkel die uitblinkt in service, maatwerk en persoonlijk advies, zowel in de winkel als bij klanten thuis.

Niet op durven rekenen
De dolgelukkige eigenaren van Formido Vroomshoop Gerrit en Jerry Marsman: “Wij hadden er niet op durven rekenen dat we als beste zouden worden gekozen uit zo veel bouwmarkten maar hoopte het natuurlijk vurig. Het is de ultieme waardering voor het hele team dat iedere dag weer bezig is om te zorgen dat we de klant een optimale service kunnen bieden. Vriendelijkheid en kennis staan bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers worden constant getraind. Het is dan ook een grote beloning dat we dit in het rapport terugzien. We zijn er trots op om deze prijs te mogen ontvangen.”
Binnenkort zal Formido Vroomshoop de prijs uitgebreid vieren met haar klanten.