35 bouwmarkten, dhz- en ijzerwarenwinkels en vbs-winkels zijn door naar de tweede ronde in RIN's verkiezing van Beste Winkel van 2015.

Rinnovatief organiseert in samenwerking met diverse organisaties vanuit de bouwmarkten, DHZ winkels, Woninginrichting en Verf & Behangwinkels en IJzerwarenwinkels de verkiezing `Beste Ondernemer van het Jaar` in de categorieen:

  • Bouwmarkten
  • DHZ
  • IJzerwaren
  • Woninginrichting, Verf en Behang


Tweede ronde
Na de eerste ronde zijn 35 winkels door naar de tweede ronde.
Tijdens deze tweede ronde zullen de deelnemende winkels beoordeeld worden door een expertjury en wederom door een mysteryshopper. Immers, ook bij deze ronde staat de klant centraal. De strijd heeft al veel ondernemers op het puntje van de stoel gezet en alle zeilen worden bijgezet om door de tweede ronde te komen.

Winnaars op THR-beurs
Het uiteindelijke resultaat van de tweede ronde zal zich vertalen in de beste 3 ondernemers per categorie die de strijd met elkaar aanbinden voor de titel “Beste ondernemer in de categorie……...”. Uiteindelijk gaat er op 2 en 3 november tijdens de Vakbeurs van THR één ondernemer per categorie met een mooie trofee en een geldprijs naar huis.

De winkels uit de tweede ronde zie je hier>