Dar maak je niet vaak mee. Iemand die 50 jaar in de branche zit. En dan ook nog bij één bedrijf. Bert de Jong viert dat jubileum dit jaar.

Op 15-jarige leeftijd begon Bert in het magazijn van Stanley. 50 jaar later is hij de enige echte ‘Mr. Stanley’ voor vele gereedschaps- en doe-het-zelfzaken in Nederland en België. Bert groeide door van magazijnier tot succesvol verkoper van Stanley-gereedschappen. De laatste jaren doet hij het wat rustiger aan als service merchandiser en eind 2015 zal hij met pensioen gaan.

Om zijn 50 dienstjaren te vieren, zet Stanley Black & Decker Nederland hem een heel jaar in de bloemetjes.  Zo kreeg hij bijvoorbeeld een echte Stanley-photoshoot cadeau en staat hij dit jaar op de cover van de Stanley-catalogus. "Bert is een zeldzame werknemer die we met alle plezier verwennen. Zijn belang voor het bedrijf en het merk is van onschatbare waarde. We wensen hem alle geluk toe bij zijn pensioen, maar zullen hem zeker missen", vertelt Patrick Diepenbach (General Manager Stanley Black & Decker Benelux).