In Breda zijn zaterdag de deuren van de nieuwste Kwantum geopend, de officiële opening is zaterdag 12 december. Het is de elfde winkel van Kwantum die omgebouwd is naar de aangepaste formule. Kwantum laat hiermee zien hoe ze invulling geeft aan haar vernieuwde formule; van product-gedreven naar klantgericht.http://www.kwantum.nl

“De afgelopen tijd hebben we verschillende winkels getest en geoptimaliseerd. Niet alleen het uiterlijk van de winkels is aangepast, maar ook de routing is vernieuwd.”, aldus een trotse Rob Berns, CEO van Home Fashion Group, waar Kwantum één van de leidende formules is.

Centraal punt is het service-eiland in de winkel. Hier staan medewerkers klaar om de klant te helpen bij het maken van hun keuzes voor hun vloer, raam of wand. Berns: “Dit service-eiland onderstreept nogmaals de klantgerichtheid van Kwantum. De komende jaren zullen we nog meer dan voorheen de klant ondersteunen met ons eigen service apparaat. Dit service apparaat werkt onder de naam Benesto iedere dag opnieuw aan het inmeten, op maat maken of installeren van onze producten.”

Kwantum is naar eigen zeggen marktleider op gebied van wand-, raam- en vloerproducten en wil deze positie de komende jaren verstevigen. De nieuwe winkelformule, ook online, is hiervoor het fundament.
Berns: “De klant weet heel goed wat hij wil, wij ondersteunen dat met vakmanschap en maatwerk voor het maken, leggen of installeren van hun keuzes. Deze service in combinatie met een trendy collectie aan decoratieartikelen en de gegarandeerd laagste prijs maakt dat Kwantum klaar is voor de toekomst. Wij maken eigentijds wonen bereikbaar voor iedereen.”
Kwantum streeft naar een eenduidig, klantgericht gezicht in de markt. Daarom zullen er in de komende tijd nog meer winkels van Kwantum naar de nieuwe formule worden omgebouwd.