Uber bezorgt woensdag 9 december, samen met Praxis: ‘Kerstbomen On Demand’. Via de Uber app komt er direct een kwaliteits Nordmann van 175 - 2M naar het opgegeven adres. Een ludieke manier van Praxis om klanten comfortabel aan Kerst te laten beginnen.

“Kerst is een tijd van feest, rust en genieten. Maar voor mensen die drie hoog in het centrum wonen zijn de voorbereidingen soms een hoop gedoe. Een kerstboom kopen ervaren sommigen soms als een heikel punt, vooral als je in de stad woont. Met een boom op de fiets en dan vier trappen op naar boven, verre van ideaal”, zegt Valentine Snoeren, Marketing Manager van Uber Nederland.

“Dankzij de samenwerking met Praxis kunnen wij op woensdag 9 december iedereen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag de meest comfortabele kerstvoorbereiding ooit bezorgen. Bestel de kerstboom via de Uber app, volg de route van je boom op het scherm en binnen no-time staat er een chauffeur met boom, kerstbomenstandaard én een klein kerstcadeautje voor je deur. En nóg meer fijn nieuws: de boom wordt tot aan de voordeur afgeleverd. Een Kerst zonder gedoe!”

Op woensdag 9 december is het tussen 12.00 uur en 20.30 uur mogelijk ‘Kerstbomen On Demand’ te bestellen. Voor €44,99 bezorgt Uber direct een kwaliteitsboom + standaard + kerscadeautje op het opgegeven adres. Mocht het door grote drukte niet direct lukken om te bestellen, probeer het dan later nog eens. Het bedrag wordt via de Uber app van de rekening van de gebruiker afgeschreven.