Hornbach bedankt profi's

Hornbach bedankt profi's

In de week van 14 tot en met 18 maart organiseert Hornbach `De Week van de Profi’. Een week waarin de bouwmarktketen elke dag dankjewel zegt. En elke dag anders. Een ontbijt, een goodiebag, het graveren van gereedschap.

Hornbach: "Het is tijd om de blik op trouwe klanten te richten. Klanten die Hornbach altijd weten te vinden. Tijd om deze professionals eens goed de waarheid te zeggen. De waarheid die bestaat uit dankbaarheid. Dankbaarheid die getoond gaat worden door waardering. Waardering die zal blijken uit De Week van de Profi. Een week lang egards, respect en ontzag. Met elke dag een ontbijt. Net zoals een dagelijkse kassabonactie. Maandag de naam in het gereedschap graveren en dinsdag naar huis met een goodiebag. De auto is natuurlijk ook een belangrijk gereedschap. Vrijdag daarom Autowasdag."

Hornbach ProfiConcept
Het Hornbach ProfiConcept betekent service op maat voor de professionele klusser. Ondersteuning voor zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers), kleine bouw- en onderhoudsbedrijven en facilitaire diensten van instellingen. Hornbach biedt de Profi’s meerwaarde door privileges, zoals ruimere openingstijden (vanaf 07.00 uur), coulante betaalmogelijkheden, uitgebreide assortimentsboeken en probleemloze goederenterugname. Iedere Profi heeft bovendien een gespecialiseerd team van medewerkers tot zijn beschikking, en een aanspreekpunt: de ProfiAdviseur. Door deze speciale aandacht krijgen de professionele klussers het advies dat ze zoeken en worden ze snel geholpen. Duizenden kleine zelfstandigen in de bouw hebben zich inmiddels aangesloten bij het ProfiConcept van Hornbach.

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee