KlusWijs bouwt alle winkels in Nederland om naar inspirerende bouwmarkten. Na weken werk is het nu  de beurt aan KlusWijs Asten Heusden om, het weekend na Koningsdag, de heropening van haar winkel groots te vieren.

De winkel van de gebroeders Maas heeft een complete metamorfose ondergaan. De stellingen zijn opgehoogd van 140 cm naar 170 cm, waardoor de totale bouwmarkt een meer volwassen uitstraling heeft gekregen. Ook het afrekenpunt is gepimpt en past meer in de hedendaagse tijdsgeest. De heropening van de bouwmarkt van Carl en Alex Maas is meteen het begin van het jubileumjaar. Dit jaar zijn de broers 15 jaar actief in Asten Heusden en dit zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Met een heuse Veronica’s Drive Inn, zullen met name de vaste klanten op een ontspannen avondje-uit getrakteerd worden, maar eerst zal de heropening gevierd worden. Vandaag, vrijdag en zaterdag staan in het teken van BTW-vrij-kopen, omringd door een aantal prijsknallers.

Na de heropening in Asten Heusden is het de beurt aan de bouwmarkt in Wassenaar om de winkel te verbouwen. Het huidige interieur van deze bouwmarkten, met de daarbij behorende assortimenten, worden omgeturnd naar de nieuwe strategie en een eigentijdse 'look & feel'.