Hubo is volop in beweging. Een jaar na opening van zijn Hubo XL in Voorthuizen maakt ondernemer Roland Hartkamp de balans op.

In de Barneveldeskrant blikt Ronald Hartkamp terug en vooruit. "Voorheen was dit een Fixet. Nu al een jaar een Hubo. En niet zomaar één. We behoren tot de grotere vestigingen. Het mooie aan Hubo is dat het eigenlijk meer een speciaalzaak is dan een bouwmarkt. Ik sluit niet uit dat Hubo als merk enorm gaat groeien. Hubo gaat namelijk niet voor grootschaligheid, maar voor specialisme. We leveren echte kwaliteit voor de passende prijs", zegt hij in de krant

Hartkamp constateert een groeiende behoefte voor de service. "De jeugd klust steeds minder. Daarnaast is er de toenemende vergrijzing. Ouderen kunnen niet alles zelf meer. Die mensen willen we ontzorgen. We helpen ze niet alleen met de bekende klussen. We zorgen ook voor veiligheid. Bijvoorbeeld door antislipmatten aan te leggen, steunen te plaatsen of camerabeveiliging te installeren. Die extra zorg wordt gewaardeerd. Het Hubo keurmerk heeft de toekomst."

In MIX 2016-5 doet directeur Gertjo Janssen DGN's plannen met Hubo en Multimate uitgebreid uit de doeken.