Directeur Jan van Rossum verlaat THR per 30 september.

Van Rossum vertrekt uit eigen beweging. "Ik ben 57 en heb altijd nog een aantal andere plannen gehad in mijn carriere. Denk bijvoorbeeld aan interimklussen en commissariaten. Maar daar moet je echt je hoofd en je handen vrij voor hebben. Daarom neem ik deze stap. We zijn bezig met mijn opvolging en ik ben beschikbaar om hem in te werken."

Van Rosssum trad op interimbasis aan bij THR in januari 2012 en werd algemeen directeur in maart 2013. Oorspronkelijk is hij financieel opgeleid en werkte hij negen jaar als accountant. Daarna maakte hij de stap naar het bedrijfsleven. Eerst in het financiëel management van Hella Benelux, daarna in het operationeel en algemeen management bij Pril (voorloper van PGZ) en Imabo (nu Veris).

THR profileert zich als de groothandel voor de dhz-winkelier. Het bedrijf in Apeldoorn is een samensmelting van Ter Hoeven en Reesinks activiteiten in de toelevering aan dhz-retail.

In de branche wordt al langer gespeculeerd op een fusie tussen THR en FeederOne/PGZ. Mede door de destijdse bekendmaking dat aandeelhouder Reesink het belang in THR zou heroverwegen. Dit heeft volgens Van Rossum pertinent niets met zijn vertrek te maken.