Karwei opent een pop-up-store in de Amsterdamse Kalverstraat. Met die winkel zet de bouwmarktketen haar nieuwe positionering op gebied van klussen en inrichten kracht bij.

Karwei bepaalt dezer dagen het nieuws in dhz. In Uden opende de keten vorige week de eerste winkel in een nieuw format. En deze week start Karwei voor de konende zes weken een pop-up-store onder de naam Boutique Hotel aan de Amsterdamse Kalverstraat 101.

In het Karwei Boutique Hotel shoppen klanten kussentjes, bijzettafeltjes en die ene marmeren lamp. Het kleurenpallet binnen de Boutique collectie varieert van intens emerald groen tot nachtblauw. Om het gevoel van een Hotel nog meer tot leven te brengen kun in het Boutique Hotel ook even tot rust komen met een kopje koffie en genieten van de omgeving, net zoals in een echte hotelbar.

Vier najaarstrends

Wonen wordt steeds persoonlijker; met hun interieur laten mensen zien wie ze zijn, hoe ze leven en wat hun dromen zijn. Karwei helpt daarbij met vier samengestelde woontrends die gemakkelijk thuis zelf te creëren zijn; Boutique Hotel, Casual Comfort, Basic Industrial en Sweet natural. Alles binnen deze woontrends is te combineren: van vloer tot hanglamp en van musthave accessoires tot de juiste kleur voor op de muur.

Deze woonstijlen zijn ook de pijlers in de nieuwe Karwei in Uden. Met die winkel wil Karwei top-of-mind worden in verlichting, wanden, vloeren en ramen.

  • Wat: Boutique Hotel bij Karwei
  • Wanneer: 24 oktober 2016 tot en met 8 december 2016
  • Waar: Kalverstraat 101, Amsterdam

Van der Sluijs en Miedema gaven een uitgebreid interview over Karwei-Uden aan MIX.