Franchisenemer Goedhart zal in maart 2017 de deuren openen van een tweede Gamma Compact-vestiging. Dat gebeurt in Wassenaar.

In 2014 opende Gamma de eerste Compact-winkel: een nieuw concept geïntroduceerd waar klussers altijd terecht kunnen voor de kleine klussen in en rond huis.

Assortiment en service

Naast bekende producten zoals gereedschap en verf biedt Gamma Compact ook huishoudelijke artikelen, alles voor de kleine opbergklus, kantoorartikelen en seizoens-gebonden artikelen. Via de bestelzuilen in de winkel hebben consumenten toegang tot het totale Gamma-assortiment. Maar niet alleen het assortiment moet het doen in Wassenaar, vooral ook het persoonlijk contact met het verkoopteam. Dit laatste onderstreept en herkent trendwatcher Hilde Roothart “Hoewel je steeds vaker ziet dat mensen enthousiast zijn om de ‘ambacht’ opnieuw te ontdekken, hebben we voor het zogenaamde ‘maker movement’ zoals we ook zien in mode, interieur en voeding, nog wel vaak een zetje in de rug nodig en de behoefte om aan de hand genomen te worden om de fijne kneepjes van het vak te leren.”