101202110031_Mastermate-logokleiner-_resized_200x0.jpg

Mastermate sluit Hoevelaken

Mastermate, de landelijke technische groothandel voor de bouw, zal de komende periode haar organisatie aanpassen aan de eisen van deze tijd en de ontwikkelingen in de markt, zo meldt zij in een persbericht. Sluiting van Hoevelaken en ontslag van Van Arnhem zijn het gevolg.

Mastermate heeft het afgelopen jaar een landelijk distributiecentrum in gebruik genomen in Zoetermeer en gaat in de tweede helft van dit jaar over naar een nieuw ERP-systeem: de nieuwste versie van Microsoft Axapta 2012. Om die twee redenen was een centraal hoofdkantoor in Hoevelaken niet meer zo hard nodig.
"Onze wens, als familiebedrijven, blijft dat we alle processen kort volgen met een hoge persoonlijke betrokkenheid. Dat geldt ook voor de centrale organisatie. Vanuit deze gedachte zullen de individuele directieleden van de Mastermate bedrijven een actievere rol in de centrale organisatie op zich gaan nemen. De functie van Dibe van Arnhem, directeur van de coöperatie, komt daarmee te vervallen." 
De komende tijd zullen, nu nog centrale, taken ondergebracht gaan worden op enkele van onze vestigingen. Het kantoor in Hoevelaken wordt daarna gesloten. We streven er naar om deze structuurwijziging voor het einde van het jaar afgerond te hebben."
Voorzitter Wim van Blijswijk bendadrukt in een gesprek met onze redactie met klem dat het ontslag van Van Arnhem niets te maken heeft met zijn functioneren. "In tegendeel: Dibe heeft enorm bijgedragen aan de positieve ontwikkeling van Mastermate."

Deel dit bericht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Word abonnee

  • Ontvang iedere editie van Vakblad MIX
  • Ontvang onze email-nieuwsbrief
  • Toegang tot álle content op MIXonline.nl
  • Inclusief marktcijfers en artikel-archief
  • Geef 3 collega's een login cadeau
  • Een openbaar persoonlijk profiel
  • Je persoonlijke nieuwsoverzicht in MijnMIX
  • Reageren op artikelen
Word abonnee