In de categorie Schoonmaakhulpmiddelen sleepte Kärcher de prijs van het Beste Product van 2016-2017 in de wacht met zijn Window Vac WV 2 Premium Plus.

De verkiezing ‘Beste Product van het Jaar’ is één van de grootste consumentenverkiezingen waarbij consumenten bepalen wat de beste producten zijn. Aan deze editie namen meer dan 19.500 eindgebruikers deel en beoordeelden diverse producten in verschillende categorieën. In de categorie Schoonmaakhulpmiddelen werd de Kärcher WV 2 Premium Plus met een duidelijke meerderheid van stemmen gekozen. De belangrijkste voordelen van de accu-aangedreven ramenreiniger zoals de makkelijke hantering, het druppel- en streepvrije resultaat en de tijdsbesparing hebben gezorgd voor de zeer positieve stemmen die veel consumenten toegekend hebben.

Danny van de Kuilen: "We zijn heel erg blij met deze titel. Zeker aangezien de prijs een belangrijke erkenning is door de consument zelf. We zien het als bevestiging van de 1 miljoen tevreden gebruikers die de Window Vac in Nederland inmiddels telt." In MIX vertelde Van de Kuilen eerder al over het succes en de nieuwe markt van deze innovatie.