Jeroen Christenhusz is bedrijfsleider van Bauhaus Twente. In Tubantia vertelt hij wat er allemaal gebeurt in de bouwmarkt in aanbouw.

In Tubantia meldt Christenhusz: "Een groot deel van het verkooppersoneel is al sinds 1 februari in dienst, hoewel er in het gigantische pand achter de McDonald's nog volop gebouwd wordt. "We hebben een introductiebijeenkomst gehad en ze krijgen nu allemaal een inwerkperiode in ons filiaal in Groningen." Zelf liep de ex V&D-manager daar vorig jaar ook een paar maanden rond, om het Bauhaus-gevoel goed in de vingers te krijgen. "Nederlanders houden voor muren en vloeren erg van natuurtinten, in de rest van Europa is dat allemaal veel kleuriger. In Nederland moet een bouwmarkt licht en netjes zijn, in Duitsland mag het best wat rommeliger. Maar Bauhaus houdt heel erg rekening met die verschillen en laat iedere vestiging inspelen op regionale voorkeuren."

Opening
Wanneer Bauhaus Twente precies opengaat is nog niet bekend, aldus Tubantia. Het wordt ongeveer half april, maar de precieze datum hangt nog af van een paar cruciale bouwklussen. Zo zijn de parkeerplaatsen al beklinkerd, maar ogen de paden daartussen nog als grote modderpoelen. Daar moet nog asfalt komen, maar daarvoor moet het betere weer eerst nog wat aanhouden.